Review door Ed
Ideaal om achter je bureau toch nog een beetje beweging te krijgen. Helaas is het zadel mij veel te breed en zit daardoor niet fijn. Ik ben man, 183 cm en heb een normaal/smalle bouw. Ook had het zadel hoger gemogen. Ik heb nu de Medium fiets, maar vermoed dat Large misschien beter was geweest. Het fietsen wordt zo binnen een paar kilometers helaas al oncomfortabel.
Review door GeeJee
Fijne fiets. Goed in te stellen De deskbike app is een stuk minder. Overzichten die verdwijnen. Geen koppeling met gezondheids apps. Nauwelijks tot geen updates. Dat kan beter.
Review door Peter
Heerlijk om het (thuis) werken af te wisselen met fietsen op de DeskBike en staand werken. Zo kom je toch aan de dagelijkse beweging. Bewegen, dat doet je goed.
Review door Ivonne
Ben heel blij met mijn deskbike. Kom veel fitter door de dag heen. Voelt zoveel gezonder dan hele dagen zitten. App is eenvoudig en het belangrijkste staat er in. Maar daar zit nog verbeterpotentieel in.
Review door Pieter
We zijn tevreden met de deskbike. Ongemerkt fiets je tijdens je bureauwerkzaamheden toch snel wat km's weg. Multi-tasken !! De app kan, zoals mijn voorgangers ook hebben aangegeven, een update gebruiken. (Competitie-fietsen met collega's zou een leuke toevoeging zijn...)
Review door Jaap
Ik vind het prettig dat je gedurende de dag kunt afwisselen tussen fietsen, zitten en staan. De trappers zijn niet heel prettig om alleen met sokken aan te gebruiken.
Review door John
Voordat ik iets ga zeggen over de fiets, eerst even een pluim voor de service die is gegeven. Ik kreeg de fiets met een kleine schade aan een onderdeel. Een dop waarin het zadel zou moeten passen. Één mailtje en kreeg binnen 2 minuten een telefoontje. Het beschadigde dopje de volgende dag in huis. Diepe buiging hiervoor. Dan de fiets zelf. met één woord geweldig. Heb getwijfeld over de aanschaf maar sinds ontvangst vrijwel dagelijks gebruikt. Mijn vrouw vond het maar "flauwekul" maar is inmiddels ook om. Omdat zij nu ook thuis werkt moet ik de fiets delen.. ;-( Kortom : Een aanrader.
Review door Petra
Snelle levering en ongecompliceerde montage. We hebben alleen een toegangshulp gebouwd. Ik ben super tevreden over de bureaufiets, precies wat ik wilde.
Review door Ada
Ik heb de deskbike een paar maanden in gebruik en maak er veel meer gebruik van dan ik in eerste instantie verwacht had. Had wel de eerste dag al een kop koffie over m'n laptop gegooid, toch even een klein coördinatieprobleempje met trappen en werken tegelijk. Als je fietsen en staan afwisselt met een bureaustoel dan heb je de hele dag afwisseling qua werkhouding, wat erg plezierig is. Ik ben er erg blij mee.
Review door MARTINE KOOPMAN
De deskbike werkt erg prettig. Je kunt veel beter werken dan ik dacht. Alleen de connectie tussen app en Deskbike als je tussendoor gebeld wordt werkt niet altijd goed, waardoor het gefietste aantal km van die dag niet altijd doortelt.
Review door KRIS
Een aangename afwisseling voor ons zittend beroep. Je zit er ook heel ergonomisch op. Goed voor de rug. Ik was ook positief verrast dat je zonder problemen verder kon typen. Dus... aanrader
Review door ESTHER
Voor onze kantoortuin een deskbike aangeschaft. Een zéér welkome afwisseling voor de bureaustoel. De app maakt het zelfs een beetje onderling competitief.
Review door SUZAN
Ik wil hem niet meer inleveren! De deskbike is bij mij neergezet als pilot en moet hem delen met veel collega's. iedereen is nieuwsgierig en wil hem graag uit proberen. Zelf fiets ik geregeld een half uurtje, en merk dat ik tussendoor mijn bureau niet "laat zakken"maar er achter ga staan. Het geeft je energie We hebben alleen het vermoeden dat de snelheid niet helemaal klopt, ik fiets zonder enige moeite 50 km per uur. Het motiveert wel, maar lijkt me erg onwaarschijnlijk ;-)
Review door FRÉ
Kom iedere dag weer lekker fit thuis.
Review door MARLEEN
Ik fiets nu zo'n twee jaar op de deskbike. Heb hem aangeschaft toen die iets te opgewekte hoogleraar er reclame voor ging maken. Omdat ik een paar dagen per week vanuit huis werkte, bewoog ik veel te weinig. Ik liep wel hard en deed tussendoor boodschappen, maar dan nog betekende het dat ik úren stil zat. De deskbike is echt fijn. Ik zit rechtop, zonder leuning. Dat leek me aanvankelijk lastig, maar dat is het helemaal niet. Ik adem beter door, ik heb geen rare pijntjes meer. Ook heerlijk: ik ben niet meer zo stijf als ik, 59 jaar, opsta (maar dat komt natuurlijk ook omdat je niet echt ópstaat, maar eerder op koninklijke wijze van stahoogte afstapt). Wel merk ik dat ik bij geconcentreerd denken/lezen vaak vergeet te trappen. Zeker nadat het snoertje van het display kapot was gegaan, gebeurde dat te vaak. Ik krijg nu (gratis) een nieuw snoertje en denk dat dit me weer zal stimuleren om dóór te fietsen.
Review door JAN VAN DOLEWEERD
Bevalt beter dan gedacht. Nodigt uit om staan, zitten en zitten en bewegen af te wisselen. Het bureau staat nu zelden laag.
Review door ED HILGERSOM
Uitstekende oplossing voor een actievere werkhouding achter een bureau. Ben fitter na een werkdag op kantoor. Afwisselend zittend en staand werken. Ben er erg blij mee. Alleen de bijbehorende App functioneert niet.
Review door MAARTEN VERHOEF
Wij gebruiken de deskbike sinds kort op onze afdeling. Meerdere collega's gebruiken hem. Wij gebruiken ook allemaal de bijbehorende app die bijhoudt hoe hard je fietst en hoe lang. Ook het aantal gefietste km's is zichtbaar. We ondervinden soms nog wat problemen met koppelen met de app, omdat deze dan nog verbonden blijft met de telefoon van een vorige gebruiker. Tevens lijkt daardoor de registratie van het aantal kilometers niet helemaal goed te gaan. Deze komen dan bij een andere gebruiker te staan. De fiets is fijn in gebruik en makkelijk af te stellen. Wij hadden alleen wel na korte tijd fietsen een vervelende piep tijdens het trappen. Positief is dat hij ook werkt als je achteruit trapt. Al met al is de deskbike een mooie voorziening om actiever op het werk te zijn.
Review door MARCO MIJWAART
Fijn apparaat, zorgt ervoor dat je op een eenvoudige en laagdrempelige manier meer gaat bewegen op het werk. De app is simpel maar effectief. Enige punt van aandacht is dat het koppelen soms niet direct lukt. En wat mij opvalt is dat de knop om de fiets zwaarder te zetten geen effect heeft. Verder een top apparaat om kantoor medewerkers vitaal te houden.
Review door ANNEMARIE REBEL
Super fijn! Ons team maakt er om en om gebruik van. Je wordt er lekker warm van. Wel even wennen met coördinatie soms, bij intensief bouwen bijvoorbeeld. Maar bij lezen of mails beantwoorden heel erg fijn!
Review door HANS
Goeie aanschaf voor zittende beroepen. stevig ding, werkt van begin af aan prettig. Wel in combinatie met zit/sta bureau. Gebruik van de borgpen om hem op te klappen zou wat makkelijker mogen. Het zou leuk zijn als er in toekomstige versies een aansluiting kwam om met de opgewekte energie iets op te kunnen laden.
Review door pw
Positief - lekker bewegen tijdens het computeren - handige wieltjes eronder, opstap makkelijk - ziet er goed uit Negatief - zadel knelt snel af, helaas geen standaard zadel te monteren
Review door Paul
De deskbike bevalt prima. Fiets bijna elke dag 100% achter mijn bureau. Prettig dat ik dit ook kan bijhouden via de app. Het prettige is dat ik mijn dagen op kantoor kan afwisselen met staan, fietsen en zitten.
Review door REINOUD
De Deskbike valt erg mee. Ik had verwacht om er meer aan te wennen. Het is eenvoudig in elkaar te zetten met bijgeleverde gereedschap en voelt sterk en degelijk aan. ook tijdens het fietsen.
Review door AB
Ik vind dit een geweldige investering. Nadat ik een rugwervel gebroken had, was het opeens zaak om beter op houding en beweging te letten. In de eerste herstelperiode was zitten en staan niet mogelijk, maar fietsen wel. Zo kon ik toch na 2 weken al een paar keer per dag achter mijn (zit-sta) bureau. Nu kan ik intussen niet meer zonder en fiets ik al werkend met gemak 20-30 km weg op een dag :-). Leuke app erbij ook nog, maar die zou ik wel heel graag kunnen koppelen een de iPhone gezondheids app. Misschien wordt daar aan gewerkt?
Review door CAROLINE BERGWERF
De deskbike stond al heel lang op mijn verlanglijstje. Ik werk thuis, dus maak veel uren aan mijn bureau. De combinatie van de deskbike en een zit-statafel is een uitkomst. De eerste dag was ik iets te enthousiast en had, zonder er erg in te hebben, wat te lang doorgefietst (beetje zadelpijn). Inmiddels heb ik het ritme van wisselen tussen fietsen en staan goed te pakken. Mijn bureaustoel staat al 2 weken tegen de muur geparkeerd. De app op de telefoon is leuk en werkt goed, maar zuigt mijn telefoon wel erg snel leeg. Is er niet iets te vinden waardoor je al trappend je telefoon oplaadt? Al met al ben ik erg blij met de deskbike. Ook mijn rug is er blij mee.
Review door JEROEN FRERICHS
Ik heb net mijn bureau verhoogd waardoor ik nu afwisselend kan staan en fietsen achter mijn bureau. Daarvoor gebruikte ik 'm ook al als ik Nieuwsuur wilde kijken, actualiteit én beweging. Een prima instrument om actief te zijn tijdens de vele uren werk thuis.
Review door W VD SCHOOT
De fiets is vrij eenvoudig in elkaar te zetten. Ik begon met veel enthousiasme, en het principe juich ik heel erg toe. Maar een groot nadeel is dat het zadel niet aan te passen is. Na 5 minuten heb ik al zadelpijn en moet ik afstappen. Bij de fietsenmaker kunnen ze er ook niets aan doen. je zult dus naar de smid moeten om er iets aan te kunnen veranderen.
Review door ESTHER
De deskbike is echt top! Beweeg veel meer en in combinatie met mijn zit-statafel een welkome afwisseling. De app waarop je op je telefoon kan zien wat je snelheid is en die ook nog eens bijhoudt hoe lang en hoe ver je fietst alsmede hoeveel calorieën je hebt verbrandt ( met daarbij dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse en zelfs jaaroverzicht) is voor mij een extra stimulans om elke dag dat ik werk te gaan fietsen.
Review door TINNE
Voldoet volledig aan mijn verwachtingen.
Review door AGNES DE BOER
Blij met mijn bureaufiets. Ik heb voor mijn thuiswerkplek een complete set gekocht: zit-stabureau met bureaufiets en ontspanningsmat om op te staan. Zo kan ik lekker variëren en bewegen. In de showroom alles uitgeprobeerd en uitleg gekregen over de verschillende mogelijkheden. Spullen vervolgens lekker thuisbezorgd en door de medewerkers in elkaar gezet. Er zit af en toe een klein kraakje onder het zadel. Super.
Review door MIEKE ERNST
De deskbike die ik eind januari 2019 heb aangeschaft is echt een groot succes. Volgende week hoop ik mijn eerste 1000 km af te tikken. Het fietsen gaat eigenlijk ongemerkt. Soms fiets ik niet en dan opeens weer wel. Het trappen is geruisloos en de verwarming staat nog maar op 16 graden en dat voelt heerlijk. Had de deskbike eigenlijk al jaren eerder moeten hebben. Voor alle bureauwerkers: een echte aanrader!
Review door UNICORN
Ik vraag al 2 jaar naar een oplossing om al deze trapenergie te gebruiken om accu's van gsm/smartphone, laptop, elektrische fietsen/steps/speedpedelecs mee op te laden. Nu wordt al deze energie nutteloos verspild!!!
Review door MB
Prima. Voldoet aan de verwachting. App werkt niet. Op meerdere telefoons geïnstalleerd maar zonder effect. Dat is jammer.
Review door JOLANDA
Fijne fiets en ook niet overdreven groot dus staat niet in de weg als het niet gebruikt wordt. De app is wat beperkt; slaat wel historie op maar wordt in tekstvakken weergegeven. Een grafiek oid zou leuker zijn. Ook is het aantal kilometers dat ik wegfiets volgens de app per keer ongeloofwaardig veel. Maar in gebruik zijn zowel de fiets als de app prima, een echte aanrader!
Review door FRANK
De fiets is boven verwachting. Ik gebruik deze dagelijks op mijn werk. Zeer stevige fiets, na twee maanden intensief gebruik nog geen rammeltjes of kraakjes, en mijn gewicht is op dit moment boven het toegestane maximum. De app werkt goed maar niet prima op mijn iphone 7 en voegt ook weinig toe behalve het constant houden van de gereden snelheid.
Review door ESTHEL JURG - WILO NEDERLAND B.V.
De deskbikes passen perfect in ons vitaliteitsprogramma; Happy WILO. De deskbikes zijn een succes en worden door veel meer collega's gebruikt dan ik dacht. We hebben er dagelijk 4 in gebruik met ongeveer 25 collega's op kantoor. Met de app kan je ook mooi je kilometers, gefietste tijd en calorie verbruik monitoren.
Beoordeel Deskbike Medium
Je beoordeling toevoegen
Je beoordeling toevoegen
25/04/21
Ed
Ideaal om achter je bureau toch nog een beetje beweging te krijgen. Helaas is het zadel mij veel te breed en zit daardoor niet fijn. Ik ben man, 183 cm en heb een normaal/smalle bouw. Ook had het zadel hoger gemogen. Ik heb nu de Medium fiets, maar vermoed dat Large misschien beter was geweest. Het fietsen wordt zo binnen een paar kilometers helaas al oncomfortabel.
01/02/21
GeeJee
Fijne fiets. Goed in te stellen De deskbike app is een stuk minder. Overzichten die verdwijnen. Geen koppeling met gezondheids apps. Nauwelijks tot geen updates. Dat kan beter.
09/10/20
Peter
Heerlijk om het (thuis) werken af te wisselen met fietsen op de DeskBike en staand werken. Zo kom je toch aan de dagelijkse beweging. Bewegen, dat doet je goed.
02/09/20
Ivonne
Ben heel blij met mijn deskbike. Kom veel fitter door de dag heen. Voelt zoveel gezonder dan hele dagen zitten. App is eenvoudig en het belangrijkste staat er in. Maar daar zit nog verbeterpotentieel in.
02/09/20
Pieter
We zijn tevreden met de deskbike. Ongemerkt fiets je tijdens je bureauwerkzaamheden toch snel wat km's weg. Multi-tasken !! De app kan, zoals mijn voorgangers ook hebben aangegeven, een update gebruiken. (Competitie-fietsen met collega's zou een leuke toevoeging zijn...)
02/09/20
Jaap
Ik vind het prettig dat je gedurende de dag kunt afwisselen tussen fietsen, zitten en staan. De trappers zijn niet heel prettig om alleen met sokken aan te gebruiken.
02/09/20
John
Voordat ik iets ga zeggen over de fiets, eerst even een pluim voor de service die is gegeven. Ik kreeg de fiets met een kleine schade aan een onderdeel. Een dop waarin het zadel zou moeten passen. Één mailtje en kreeg binnen 2 minuten een telefoontje. Het beschadigde dopje de volgende dag in huis. Diepe buiging hiervoor. Dan de fiets zelf. met één woord geweldig. Heb getwijfeld over de aanschaf maar sinds ontvangst vrijwel dagelijks gebruikt. Mijn vrouw vond het maar "flauwekul" maar is inmiddels ook om. Omdat zij nu ook thuis werkt moet ik de fiets delen.. ;-( Kortom : Een aanrader.
18/06/20
Petra
Snelle levering en ongecompliceerde montage. We hebben alleen een toegangshulp gebouwd. Ik ben super tevreden over de bureaufiets, precies wat ik wilde.
10/02/20
Ada
Ik heb de deskbike een paar maanden in gebruik en maak er veel meer gebruik van dan ik in eerste instantie verwacht had. Had wel de eerste dag al een kop koffie over m'n laptop gegooid, toch even een klein coördinatieprobleempje met trappen en werken tegelijk. Als je fietsen en staan afwisselt met een bureaustoel dan heb je de hele dag afwisseling qua werkhouding, wat erg plezierig is. Ik ben er erg blij mee.
10/02/20
MARTINE KOOPMAN
De deskbike werkt erg prettig. Je kunt veel beter werken dan ik dacht. Alleen de connectie tussen app en Deskbike als je tussendoor gebeld wordt werkt niet altijd goed, waardoor het gefietste aantal km van die dag niet altijd doortelt.
10/02/20
KRIS
Een aangename afwisseling voor ons zittend beroep. Je zit er ook heel ergonomisch op. Goed voor de rug. Ik was ook positief verrast dat je zonder problemen verder kon typen. Dus... aanrader
10/02/20
ESTHER
Voor onze kantoortuin een deskbike aangeschaft. Een zéér welkome afwisseling voor de bureaustoel. De app maakt het zelfs een beetje onderling competitief.
17/09/19
SUZAN
Ik wil hem niet meer inleveren! De deskbike is bij mij neergezet als pilot en moet hem delen met veel collega's. iedereen is nieuwsgierig en wil hem graag uit proberen. Zelf fiets ik geregeld een half uurtje, en merk dat ik tussendoor mijn bureau niet "laat zakken"maar er achter ga staan. Het geeft je energie We hebben alleen het vermoeden dat de snelheid niet helemaal klopt, ik fiets zonder enige moeite 50 km per uur. Het motiveert wel, maar lijkt me erg onwaarschijnlijk ;-)
17/09/19
FRÉ
Kom iedere dag weer lekker fit thuis.
17/09/19
MARLEEN
Ik fiets nu zo'n twee jaar op de deskbike. Heb hem aangeschaft toen die iets te opgewekte hoogleraar er reclame voor ging maken. Omdat ik een paar dagen per week vanuit huis werkte, bewoog ik veel te weinig. Ik liep wel hard en deed tussendoor boodschappen, maar dan nog betekende het dat ik úren stil zat. De deskbike is echt fijn. Ik zit rechtop, zonder leuning. Dat leek me aanvankelijk lastig, maar dat is het helemaal niet. Ik adem beter door, ik heb geen rare pijntjes meer. Ook heerlijk: ik ben niet meer zo stijf als ik, 59 jaar, opsta (maar dat komt natuurlijk ook omdat je niet echt ópstaat, maar eerder op koninklijke wijze van stahoogte afstapt). Wel merk ik dat ik bij geconcentreerd denken/lezen vaak vergeet te trappen. Zeker nadat het snoertje van het display kapot was gegaan, gebeurde dat te vaak. Ik krijg nu (gratis) een nieuw snoertje en denk dat dit me weer zal stimuleren om dóór te fietsen.
17/09/19
JAN VAN DOLEWEERD
Bevalt beter dan gedacht. Nodigt uit om staan, zitten en zitten en bewegen af te wisselen. Het bureau staat nu zelden laag.
17/09/19
ED HILGERSOM
Uitstekende oplossing voor een actievere werkhouding achter een bureau. Ben fitter na een werkdag op kantoor. Afwisselend zittend en staand werken. Ben er erg blij mee. Alleen de bijbehorende App functioneert niet.
17/09/19
MAARTEN VERHOEF
Wij gebruiken de deskbike sinds kort op onze afdeling. Meerdere collega's gebruiken hem. Wij gebruiken ook allemaal de bijbehorende app die bijhoudt hoe hard je fietst en hoe lang. Ook het aantal gefietste km's is zichtbaar. We ondervinden soms nog wat problemen met koppelen met de app, omdat deze dan nog verbonden blijft met de telefoon van een vorige gebruiker. Tevens lijkt daardoor de registratie van het aantal kilometers niet helemaal goed te gaan. Deze komen dan bij een andere gebruiker te staan. De fiets is fijn in gebruik en makkelijk af te stellen. Wij hadden alleen wel na korte tijd fietsen een vervelende piep tijdens het trappen. Positief is dat hij ook werkt als je achteruit trapt. Al met al is de deskbike een mooie voorziening om actiever op het werk te zijn.
17/09/19
MARCO MIJWAART
Fijn apparaat, zorgt ervoor dat je op een eenvoudige en laagdrempelige manier meer gaat bewegen op het werk. De app is simpel maar effectief. Enige punt van aandacht is dat het koppelen soms niet direct lukt. En wat mij opvalt is dat de knop om de fiets zwaarder te zetten geen effect heeft. Verder een top apparaat om kantoor medewerkers vitaal te houden.
17/09/19
ANNEMARIE REBEL
Super fijn! Ons team maakt er om en om gebruik van. Je wordt er lekker warm van. Wel even wennen met coördinatie soms, bij intensief bouwen bijvoorbeeld. Maar bij lezen of mails beantwoorden heel erg fijn!
17/09/19
HANS
Goeie aanschaf voor zittende beroepen. stevig ding, werkt van begin af aan prettig. Wel in combinatie met zit/sta bureau. Gebruik van de borgpen om hem op te klappen zou wat makkelijker mogen. Het zou leuk zijn als er in toekomstige versies een aansluiting kwam om met de opgewekte energie iets op te kunnen laden.
17/09/19
pw
Positief - lekker bewegen tijdens het computeren - handige wieltjes eronder, opstap makkelijk - ziet er goed uit Negatief - zadel knelt snel af, helaas geen standaard zadel te monteren
17/09/19
Paul
De deskbike bevalt prima. Fiets bijna elke dag 100% achter mijn bureau. Prettig dat ik dit ook kan bijhouden via de app. Het prettige is dat ik mijn dagen op kantoor kan afwisselen met staan, fietsen en zitten.
17/09/19
REINOUD
De Deskbike valt erg mee. Ik had verwacht om er meer aan te wennen. Het is eenvoudig in elkaar te zetten met bijgeleverde gereedschap en voelt sterk en degelijk aan. ook tijdens het fietsen.
17/09/19
AB
Ik vind dit een geweldige investering. Nadat ik een rugwervel gebroken had, was het opeens zaak om beter op houding en beweging te letten. In de eerste herstelperiode was zitten en staan niet mogelijk, maar fietsen wel. Zo kon ik toch na 2 weken al een paar keer per dag achter mijn (zit-sta) bureau. Nu kan ik intussen niet meer zonder en fiets ik al werkend met gemak 20-30 km weg op een dag :-). Leuke app erbij ook nog, maar die zou ik wel heel graag kunnen koppelen een de iPhone gezondheids app. Misschien wordt daar aan gewerkt?
17/09/19
CAROLINE BERGWERF
De deskbike stond al heel lang op mijn verlanglijstje. Ik werk thuis, dus maak veel uren aan mijn bureau. De combinatie van de deskbike en een zit-statafel is een uitkomst. De eerste dag was ik iets te enthousiast en had, zonder er erg in te hebben, wat te lang doorgefietst (beetje zadelpijn). Inmiddels heb ik het ritme van wisselen tussen fietsen en staan goed te pakken. Mijn bureaustoel staat al 2 weken tegen de muur geparkeerd. De app op de telefoon is leuk en werkt goed, maar zuigt mijn telefoon wel erg snel leeg. Is er niet iets te vinden waardoor je al trappend je telefoon oplaadt? Al met al ben ik erg blij met de deskbike. Ook mijn rug is er blij mee.
17/09/19
JEROEN FRERICHS
Ik heb net mijn bureau verhoogd waardoor ik nu afwisselend kan staan en fietsen achter mijn bureau. Daarvoor gebruikte ik 'm ook al als ik Nieuwsuur wilde kijken, actualiteit én beweging. Een prima instrument om actief te zijn tijdens de vele uren werk thuis.
17/09/19
W VD SCHOOT
De fiets is vrij eenvoudig in elkaar te zetten. Ik begon met veel enthousiasme, en het principe juich ik heel erg toe. Maar een groot nadeel is dat het zadel niet aan te passen is. Na 5 minuten heb ik al zadelpijn en moet ik afstappen. Bij de fietsenmaker kunnen ze er ook niets aan doen. je zult dus naar de smid moeten om er iets aan te kunnen veranderen.
17/09/19
ESTHER
De deskbike is echt top! Beweeg veel meer en in combinatie met mijn zit-statafel een welkome afwisseling. De app waarop je op je telefoon kan zien wat je snelheid is en die ook nog eens bijhoudt hoe lang en hoe ver je fietst alsmede hoeveel calorieën je hebt verbrandt ( met daarbij dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse en zelfs jaaroverzicht) is voor mij een extra stimulans om elke dag dat ik werk te gaan fietsen.
17/09/19
TINNE
Voldoet volledig aan mijn verwachtingen.
17/09/19
AGNES DE BOER
Blij met mijn bureaufiets. Ik heb voor mijn thuiswerkplek een complete set gekocht: zit-stabureau met bureaufiets en ontspanningsmat om op te staan. Zo kan ik lekker variëren en bewegen. In de showroom alles uitgeprobeerd en uitleg gekregen over de verschillende mogelijkheden. Spullen vervolgens lekker thuisbezorgd en door de medewerkers in elkaar gezet. Er zit af en toe een klein kraakje onder het zadel. Super.
17/09/19
MIEKE ERNST
De deskbike die ik eind januari 2019 heb aangeschaft is echt een groot succes. Volgende week hoop ik mijn eerste 1000 km af te tikken. Het fietsen gaat eigenlijk ongemerkt. Soms fiets ik niet en dan opeens weer wel. Het trappen is geruisloos en de verwarming staat nog maar op 16 graden en dat voelt heerlijk. Had de deskbike eigenlijk al jaren eerder moeten hebben. Voor alle bureauwerkers: een echte aanrader!
17/09/19
UNICORN
Ik vraag al 2 jaar naar een oplossing om al deze trapenergie te gebruiken om accu's van gsm/smartphone, laptop, elektrische fietsen/steps/speedpedelecs mee op te laden. Nu wordt al deze energie nutteloos verspild!!!
17/09/19
MB
Prima. Voldoet aan de verwachting. App werkt niet. Op meerdere telefoons geïnstalleerd maar zonder effect. Dat is jammer.
17/09/19
JOLANDA
Fijne fiets en ook niet overdreven groot dus staat niet in de weg als het niet gebruikt wordt. De app is wat beperkt; slaat wel historie op maar wordt in tekstvakken weergegeven. Een grafiek oid zou leuker zijn. Ook is het aantal kilometers dat ik wegfiets volgens de app per keer ongeloofwaardig veel. Maar in gebruik zijn zowel de fiets als de app prima, een echte aanrader!
17/09/19
FRANK
De fiets is boven verwachting. Ik gebruik deze dagelijks op mijn werk. Zeer stevige fiets, na twee maanden intensief gebruik nog geen rammeltjes of kraakjes, en mijn gewicht is op dit moment boven het toegestane maximum. De app werkt goed maar niet prima op mijn iphone 7 en voegt ook weinig toe behalve het constant houden van de gereden snelheid.
17/09/19
ESTHEL JURG - WILO NEDERLAND B.V.
De deskbikes passen perfect in ons vitaliteitsprogramma; Happy WILO. De deskbikes zijn een succes en worden door veel meer collega's gebruikt dan ik dacht. We hebben er dagelijk 4 in gebruik met ongeveer 25 collega's op kantoor. Met de app kan je ook mooi je kilometers, gefietste tijd en calorie verbruik monitoren.
deskbike
4,5

Deskbike Medium

€329,00

Meer bewegen achter je bureau, dat kan met de Deskbike®! Deze unieke gepatenteerde bureaufiets wordt gebruikt in combinatie met een zit-sta bureau en geeft je lichaam een gezond portie lichaamsbeweging tijdens het werk.

Toevoegen aan winkelwagen
Levertijd 1 - 2 werkdagen

Kenmerken Deskbike

  • Framekleuren: Zwart, Zilver, Wit, Grijs, Groen, Blauw en Matgoud
  • Zijkapkleuren: Wit, Zwart, Rood, Groen, Blauw, Oranje, Zilver, Grijs en Matgoud
  • Gebruikerslengte: 165-185 cm
  • Minimale bureau hoogte: 105 cm
  • Voorzien van Bluetooth 4.0
  • Maximale belasting 120 Kg
  • Garantie 12 maanden
  • CE gekeurd

Meer bewegen achter je werkplek, dat kan met de Deskbike ®! Deze unieke gepatenteerde bureaufiets wordt gebruikt in combinatie met een zit-sta bureau en geeft je lichaam een gezonde portie lichaamsbeweging tijdens het werk. 

Tijdens het gebruik van de Deskbike stimuleer je de doorbloeding van de bovenbeenspieren. Door beweging vermindert suiker en vet in deze spiergroep. Bloed en zuurstof kan zo beter de hersenen bereiken waardoor je scherp blijft. Zo blijkt uit onderzoek dat werknemers die fietsend computeren 30% sneller lezen.  

Gratis App

Daag jezelf uit met de gratis Deskbike App. Al je prestaties worden handig opgeslagen en aan het eind van je werkdag weet je precies hoeveel kilometer je hebt weggetrapt. Download de Deskbike App in de Apple of Google store. Bekijk bij de tab 'downloads' de instructie om de App te activeren.

Of bekijk een instructievideo op ons YouTube kanaal.