Bekijk de Store locator voor een winkel bij jou in de buurt. Voor vragen over de inkoopmogelijkheden, neem contact op met ons sales team.

Internationaal

Joost Bary
Directeur
[email protected]
Tel: 0031 88 04 50 880

service 1
service 2
Zweden

Magnus Hogfeldt
Sales Manager
[email protected]
Tel: 0046 70 552 81 59

Duitsland

Dr. Ingeborg Eisenacher-Abelein
Sales Manager
[email protected]
Tel: 0049 228 97 626 401

over ons 3
over ons 4
Denemarken

Preben Buckflash
Sales Manager
[email protected]
Tel: 0045 41 300 200

Frankrijk

Julien Bacon
Sales Manager
[email protected]
Tel: 0033 422 135 482

france sales manager
Veelgestelde vragen
Verzending & Levering

Verzendingen

De Deskbike bestellingen worden verzonden naar diverse landen via de sociale werkmaatschappij Ferm Werk. Waarbij het inpakken, monteren en verzenden een dagelijkse routine op de Ferm werkvloer is. De enthousiaste medewerkers bij Ferm gaan graag met jouw bestelling aan de slag.

Milieu / verpakkingen

Bij het afvalscheidingsstation van uw Gemeente, kan karton en piepschuim gescheiden worden ingeleverd.
Retour & Terugbetaling

Product retour zenden

Ben je niet tevreden over je aankoop? Neem dan binnen 14 dagen contact op voor een vervangend product of je geld retour. Na de factuurdatum heb je 14 dagen de tijd om een product retour te sturen. Retourneren geschiedt voor rekening en risico van de koper. Om dit soepel te laten verlopen, vragen wij je medewerking met het volgende:
  1. Stuur een e-mail naar [email protected] dat je het product wilt terugsturen en wat hier de reden van is.
  2. Geef in de e-mail aan wat het factuur- of ordernummer is.
  3. Stuur het product retour naar: Deskbike T.a.v. afdeling retour, Energieweg 18, 3481MC te Harmelen. Voeg daarbij een kopie toe van je factuur.

Terugbetaling

Nadat wij de bestelling in zijn geheel hebben terugontvangen, krijg je binnen 5 werkdagen het bedrag op je rekening teruggestort. Retourkosten worden niet gecrediteerd.

Garantie & Risico

Garantie

De garantieperiode is 12 maanden na aankoop.
 

Risico

Het gebruik van de Deskbike en/of toebehoren hiervan, geschiedt geheel op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor iedere vorm van schade, waaronder fysiek of psychisch, die mogelijk voort vloeit uit het gebruik van de producten. Bij het product wordt een gebruiksaanwijzing of instructie geleverd. Volg de instructie op, om schade aan de gezondheid te voorkomen.
Gegevensverzameling Deskbike App
Welk Bluetooth-profiel wordt gebruikt?
CSCP (fietssnelheid en cadansprofiel)
 
Is de verbinding gecodeerd?
Ja, man-in-the-middle (MITM)
 
Zijn er andere modules ingebouwd zoals WLAN, GSM, LTE etc.?
Nee
 
Zijn de gegevens op de smartphone gecodeerd?
Nee, er zijn geen gevoelige gegevens op de telefoon. Alleen opgeslagen eenvoudige gegevens zoals verbrande calorieën, afgelegde afstand en datetime in een SQL-database. De app zelf heeft standaard encryptie vanuit de app store zelf, dat wordt automatisch gedaan. Er is geen extra encryptie toegepast.
 
Hebben andere apps toegang tot de gegevens van de Deskbike-app?
Nee
 
Is er een verbinding tussen de app en Deskbike zodat u de gegevens ook alleen voor statistische doeleinden kunt gebruiken?
Nee
 
Kun je de smartphone identificeren die de app gebruikt?
Alleen standaard App Store- en Google Play Store-analyses.
Montage en Installatie

Montage

Download de montagehandleiding van de Deskbike of bekijk het Deskbike montagefilmpje. Kom je er niet helemaal uit? Laat het weten en we helpen je graag verder.

 

Installatie van de Deskbike app

Met de gratis Deskbike app kun je jouw snelheid, afstand, actieve tijd en verbrande calorieën. Lees de installatiehandleiding om de app op jouw mobiele telefoon te installeren. Lees meer over de app.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Wil je meerdere aantallen bestellen? Dan kunnen we je voorzien van een aanbieding op maat. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Medisch hulpmiddel

Medisch hulpmiddel

De Deskbike wordt gebruikt om het lichaam te trainen. De Deskbike valt echter niet onder de richtlijn Medische hulpmiddelen (klasse 1). In geval van ziekte of een handicap kun je het beste contact op met een arts of fysiotherapeut om een geschikt medisch hulpmiddel te vinden.
Neem contact op
Verstuur
*Verplichte velden
Contactgegevens