We gaan voor 100% tevreden klanten. Ben je niet tevreden? Neem dan binnen 14 dagen contact op voor een vervangend product of je geld retour. 
 
Product retour zenden
Na factuurdatum heb je 14 dagen de tijd om een product retour te sturen. Om dit soepel te laten verlopen, vragen wij je medewerking met het volgende: 
- Stuur een e-mail naar [email protected] dat je het product wilt terugsturen en wat hier de reden van is.
- Geef in de e-mail aan wat het factuur- of ordernummer is.
- Stuur het product retour naar: Ferm werk Hal 3, T.a.v. Worktrainer retour, Carrosserieweg 1, 3445BC Woerden. Voeg daarbij een kopie toe van je factuur.
- Na ontvangst, krijgt je binnen 5 werkdagen het bedrag op je rekening teruggestort.
- Retourkosten worden niet gecrediteerd.

Garantie
12 maanden. Dit aangezien de Deskbike bij sommige bedrijven zeer intensief gebruikt wordt (bijvoorbeeld op 24-uurs diensten of als een gehele afdeling een deskbike moet delen).

Gebruik op eigen risico
Het gebruik van de deskbike en/of toebehoren hiervan, geschiedt geheel op eigen risico. We zijn niet aansprakelijk voor iedere vorm van schade, waaronder fysiek of psychisch, die mogelijk voort vloeit uit het gebruik van de producten. Bij het product wordt een gebruiksaanwijzing of instructie geleverd. Volg de instructie op, om schade aan de gezondheid te voorkomen. 

Medische hulpmiddelen
De Deskbike wordt gebruikt om het lichaam te trainen. Echter de Deskbike valt niet onder de richtlijn Medische hulpmiddelen (klasse 1). Bij ziekte of handicap, neem contact op met een arts of fysiotherapeut om een geschikt medisch hulpmiddel te vinden. 

Milieu / verpakkingen
Bij het afvalscheidingsstation van uw Gemeente, kan karton en piepschuim gescheiden worden ingeleverd. 
 
Verzendingen 
De Deskbike bestellingen worden verzonden naar diverse landen via de sociale werkplaats van Ferm Werk. Waarbij het inpakken, monteren en verzenden een dagelijkse routine op de Ferm werkvloer is. De enthousiaste medewerkers bij Ferm gaan graag met je bestelling aan de slag.  
 
 
 
Zijn er nog vragen? Neem gerust contact met ons op.  
 
Contact:
Deskbike
Energieweg 18
3481 MC Harmelen
Nederland

Telefoon: +31 (0)88 - 045 08 80
E-mail: [email protected]
KVK nummer: 30181307
BTW nummer: NL855807945B01